Garsoniera de vanzare zona Barbu Vacarescu, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Barbu Vacarescu
Suprafata utila
39.52 mp
Nr. camere
1
Nr. bai
1
An constructie
1962

Descriere

Apartamentul este alcatuit dintr-o singura camera si este situat la etajul al doilea al unui imobil rezidential din 1962, aflat in zona Floreasca - Parcul Verdi, oferind acces catre numeroase puncte de interes. 

Descriere:

Intr-o locatie privilegiata, langa parcul Verdi, chiar pe strada Barbu Vacarescu, cu vedere laterala spre gradina, Regatta va ofera spre vanzare o garsoniera decomandata, cu o suprafata de 39.52 mp, situata la etajul 2 intr-un imobil construit in 1962. 

Aceasta proprietate este mobilata si utilata, gata pentru a fi locuita. Dotata cu centrala proprie și ferestre cu geam termopan, garsoniera promite confort și intimitate, avand in acelasi timp vecini linistiti. 

Zona este bine conectata, cu acces usor la transportul in comun STB, precum și la magazinele Lidl, Kaufland și Carrefour. In plus, proximitatea parcului adauga valoare si comoditate vietii cotidiene.

Aceasta proprietate este o oportunitate excelenta pentru cei care cauta un acces facil catre zona de nord a capitalei și este disponibila pentru mutare imediata.

download pdf
90.000 EUR  
1,51 BITCOIN  
28,10 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40295
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
+40724558848
anamaria.popescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.