Casa reprezentativa stil arhitectural Art Nouveau de vanzare zona Cismigiu - Piata Operei, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Parcul Cismigiu
Suprafata construita
560 mp
Suprafata Teren
987 mp
Regim de inaltime
S+P+2E

Descriere

Casa oferita spre vanzare este situată pe Splaiul Independenţei, într-o zonă cu o bogată istorie și cultură, ce oferă acces rapid la principalele puncte de interes ale capitalei. 

În apropiere, se află Parcul Cișmigiu, cel mai vechi parc din București, ideal pentru plimbări relaxante și activități recreative, Opera Națională și Centrul Vechi sunt la câteva minute distanță, oferind multiple opțiuni de divertisment și cultură. 

Zona este bine conectată prin mijloace de transport public, cu stații de metrou, autobuz și tramvai în imediata vecinătate, facilitând accesul către toate colțurile orașului. 

Cu o diversitate de restaurante, cafenele și centre comerciale în apropiere, locația casei asigură confortul și comoditatea necesare unui stil de viață modern.

Casa a fost finalizată în 1907 si este un exemplu remarcabil de arhitectură Art Nouveau. Proiectată de Henry Baron de Susskind după desenele lui B.P. Hașdeu, casa a fost locuită de un important istoric literar și director al Teatrului Național. 

Ulterior, casa a fost vândută, iar din 1946, a fost împărțită cu diverși chiriași impuși de regimul comunist, în prezent fiind proprietate privată. Arhitectura sa unică, cu detalii Art Nouveau și ornamente inspirate din natură, face din aceasta proprietate un punct de reper cultural și istoric în București.

Casa necesită lucrări de renovare și recondiționare pentru a fi adusă la standardele moderne.

Suprafata teren: 987 mp

Imobilul este dispus: S + P + 2E

Suprafata construita la sol:  260 mp

Suprafata construita desfasurata: 560 mp

Investitorii au posibilitatea de a transforma din nou această proprietate într-o bijuterie arhitecturală, fie că este vorba de o reședință privată, un spațiu cultural sau chiar un boutique hotel. 

download pdf
1.600.000 EUR  
27,49 BITCOIN  
677,50 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40429
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Inchirieri
+40724558848
bogdan.barbulescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.