Apartament in vila de vanzare, etajul 1 in intregime, 3 camere zona Polona, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Polona
Suprafata utila
145 mp
Nr. Dormitoare
2
Nr. camere
3
Nr. bai
2
Etaj
1
An constructie
1950
Regim de inaltime
P+1E+M

Descriere

Avem placerea sa va prezentam un etaj de vila special, situat intr-o vila cu valoare arhitecturala, intr-o zona de importanta istorica si culturala a Bucurestiului. Proprietatea beneficieaza datorita locatiei  de acces facil catre toate punctele de interes ale orasului si in special catre tot ce este de interes in zona de centru: Piata Romana, Icoanei, Polona, restaurante, cafenele, metrou, dar si acces facil catre zona de business Floreasca – Barbu Vacarescu.

Situat ideal, in centrul istoric al Bucurestiului, intr-o zona de mare interes si plina de farmec, acest apartament reprezinta o oportunitate de investitie, intrucat ocupa intreg etajul 1 al imobilului;  apartamentul se vinde cu chirias, poate fi achizitionat pentru locuit sau ca investitie.

Apartamentul are 3 camere, doua bai, un oficiu, doua holuri, 2 cai de acces si o bucatarie generoase, amplasamentul  oferind liniste si intimitate, chiar in inima orasului; de asemenea, garajul imobilului apartine proprietatii, plus dreptul asupra 65 mp din curtea comuna.

In imediata proximitate a imobilului se afla: restaurante si cafenele, parcuri (Icoanei, Ioanid), Piata Romana, parcuri (Icoanei, Ioanid), mijloace de transport in comun, metroul, piata, scoala, gradinita, restaurante si cafenele. 

download pdf
325.000 EUR  
5,60 BITCOIN  
144,32 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40521
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

rezidential
+40724558848
adina.zorzini@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.