Penthouse de vanzare 4 camere cu rooftop de 200 mp zona Pipera 425 mp

Caracteristici

ZONA
Pipera
Suprafata utila
195 mp
Suprafata construita
425 mp
Nr. Dormitoare
3
Nr. camere
4
Nr. bai
3
Etaj
5
An constructie
2021
Regim de inaltime
S+P+5
Balcoane
3

Descriere

Acest penthouse din zona Pipera este o bijuterie arhitecturală, reflectând un stil de viață modern și sofisticat.

Finalizat în 2021, acesta se distinge prin designul său inteligent și eficient, care optimizează fiecare centimetru de spațiu.

Livingul deschis, împreună cu bucătăria, creează un mediu primitor, perfect pentru interacțiunea socială, în timp ce ferestrele ample inundă încăperea cu lumină naturală, oferind priveliști panoramice. Cele trei dormitoare oferă intimitate și confort, iar cele trei băi sunt dotate cu facilități moderne.

Terasa rooftop extinsă de 200 mp, este locul ideal pentru relaxare sau divertisment, oferind o perspectivă unică asupra orizontului zonei.

Situat strategic, acest penthouse este convenabil amplasat în apropiere de centre de afaceri, zone comerciale, transport public și instituții de învățământ privat international .

Finisajele de lux, dotările de ultimă generație și atenția la detalii se combină pentru a crea un habitat excepțional. Facilitățile comunitare, cum ar fi spațiile verzi, locul de joacă, piscina și sala de fitness, adaugă valoare și confort vieții rezidenților.

Comunitatea vibrantă și selectă care se formează aici promite o experiență de locuire de neegalat, ideală pentru cei care doresc să combine confortul cu un stil de viață activ și plin de energie.


download pdf
625.000 EUR + TVA
10,83 BITCOIN + TVA
196,49 ETHEREUM + TVA
Vanzare
Regatta cod
RGT40226
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
0724558848
camelia.hanu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.