Apartament de vanzare 3 camere zona Herastrau - Nordului, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Herastrau
Suprafata utila
135 mp
Suprafata construita
152 mp
Nr. Dormitoare
2
Nr. camere
3
Nr. bai
2
Nr. locuri de parcare
1
Etaj
2
An constructie
2018
Regim de inaltime
2S+P+12E
Balcoane
1

Descriere

Apartamentul este situat la etajul al doilea al unui imobil din 2018 aflat in zona Herastrau-Nordului, aproape de Parcul Herastrau, oferind acces rapid catre numeroase puncte de interes. 

Descriere:

Ansamblul rezidențial prezentat de Regatta în zona Herastrau reprezintă apogeul luxului și confortului urban, oferind un apartament cu trei camere situat la etajul doi dintr-un total de doisprezece. Renovat complet în anul 2022, acesta se întinde pe o suprafață utilă de aproximativ 110 metri pătrați și include o cameră de zi spațioasă, un hol primitor, o bucătărie modern echipată, două dormitoare liniștite și două băi elegante, completate de o terasă generoasă de 27 de metri pătrați, accesibilă din fiecare cameră, ideală pentru relaxare și admirația peisajului urban. 

Fiecare detaliu al apartamentului a fost gândit pentru a asigura un standard de viață superior, de la finisajele de lux cum ar fi parchetul din lemn masiv, gresia și faianța de mari dimensiuni, până la sistemul de încălzire în pardoseală cu termostat individual pentru fiecare încăpere și tâmplăria exterioară din profile de aluminiu Wicona cu geam tripan care garantează izolație termică și fonică de excepție. Bucătăria, complet mobilată și utilată, împreună cu multiplele dressinguri și spații de depozitare, adaugă un plus de funcționalitate și confort.

Proprietatea include un loc de parcare în garajul subteran, un avantaj considerabil într-o zonă urbană aglomerată, acesta fiind inclus în preț.

download pdf
650.000 EUR  
10,55 BITCOIN  
271,49 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40547
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
+40724558848
anamaria.popescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.