Apartament de vanzare 3 camere Piata Dorobanti - Beller, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Dorobanti
Suprafata utila
95 mp
Suprafata construita
111 mp
Nr. Dormitoare
2
Nr. camere
3
Nr. bai
2
Etaj
4
An constructie
2010
Regim de inaltime
S+P+6E

Descriere

Acest apartament de trei camere situat în Piața Dorobanți, cu iesire in Strada Radu Beller, care oferă un spațiu generos de 95 metri pătrați utili, este ideal pentru cei care caută confort și comoditate.

Bucătăria mobilată este gata să întâmpine noii proprietari cu tot necesarul pentru a găti și a servi mesele într-un cadru plăcut.

Aerul condiționat asigură un climat interior optim, indiferent de capriciile vremii, iar centrala proprie garantează independența și eficiența sistemului de încălzire.

Cele două băi adaugă un plus de confort, evitând aglomerația matinală și oferind intimitate. Acest apartament reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să locuiască într-o zonă selectă a Bucureștiului, combinând calitatea cu funcționalitatea.

Locul de parcare în subteran, disponibil pentru un cost suplimentar de 25.000 euro, adaugă un plus de valoare și comoditate. 

Construita în anul 2010, proprietatea se prezintă ca o opțiune atractivă pentru cei în căutarea unei locuințe moderne și bine întreținute.

download pdf
350.000 EUR  
5,68 BITCOIN  
153,25 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40374
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
+40724558848
anamaria.popescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.