Apartament de vanzare 2 camere zona Herastrau - Nordului, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Herastrau
Suprafata utila
67 mp
Suprafata Gradina
44 mp
Nr. Dormitoare
1
Nr. camere
2
Nr. bai
1
Etaj
P
Regim de inaltime
S+P+5E
Balcoane
1

Descriere

Apartamentul este situat la parterul unui imobil rezidential din 2003, aflat in zona Herastrau-Nordului, langa Parcul Herastrau, oferind acces rapid catre numeroase puncte de interes.

Regatta prezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un spațiu de locuit modern și confortabil, situat într-o zonă de prestigiu a Bucureștiului.

Cu o suprafață generoasă de 67 mp și o curte privată/ terasa de 44 mp, acesta oferă un echilibru perfect între viața urbană și intimitatea unui spațiu verde personal.

Orientarea către Parcul Herăstrau adaugă valoare și deschide posibilitatea de a te bucura de frumusețea și liniștea naturii chiar din confortul propriei locuințe. Interiorul este gândit să răspundă celor mai înalte standarde, cu finisaje moderne, electrocasnice de ultimă generație și soluții personalizate de depozitare. Confortul este asigurat de cele două unități de aer condiționat și jaluzele exterioare, iar curtea amenajată cu spațiu de lounge și zonă de luat masa promite momente relaxante în aer liber.

În plus, serviciul de concierge și administrarea impecabilă a imobilului construit în 2003 oferă un plus de siguranță și comoditate.

download pdf
333.000 EUR  
5,74 BITCOIN  
147,87 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40453
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Rezidential
+40724558848
anamaria.popescu@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.