Apartament de vanzare 2 camere zona Dacia - Eminescu, Bucuresti

Caracteristici

ZONA
Dacia
Suprafata utila
66.6 mp
Nr. Dormitoare
1
Nr. camere
2
Nr. bai
2
Etaj
2
An constructie
2023
Balcoane
1

Descriere

Apartamentul oferit spre vanzare este situat intr-o zona cu valoare istorica si culturala a Bucurestiului, intr-o cladire construita recent.

Datorita locatiei, proprietatea beneficieaza de acces facil catre toate punctele de interes ale orasului si, in special catre tot ce este de interes in zona de centru: Piata Romana, Ioanid, Icoanei, Polona, restaurante, cafenele, metrou.

Situat ideal, in apropierea centrulului istoric al Bucurestiului, intr-o zona de mare interes turistic si plina de farmec, acest apartament reprezinta o oportunitate de investitie sau locuinta. 

Apartamentul se vinde la cheie, are 2 camere spatioase, o bucatarie generoasa si zona de dinning, doua bai si un balcon-terasa; amplasamentul ofera liniste si intimitate, chiar in inima orasului si are o vedere frumoasa asupra Bucurestiului istoric.

In imediata proximitate a imobilului se afla: strada Polona, parcuri (Icoanei, Ioanid), Piata Romana, mijloace de transport in comun, metroul, piata, scoala, gradinita, restaurante si cafenele. 

download pdf
350.000 EUR + TVA
6,03 BITCOIN + TVA
149,27 ETHEREUM + TVA
Vanzare
Regatta cod
RGT40491
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

rezidential
+40724558848
adina.zorzini@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile

Proprietati asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.