Apartament 3 camere de vanzare zona Calea Mosilor, Bucuresti 84 mp

Caracteristici

ZONA
Calea Mosilor
Suprafata construita
84 mp
Nr. Dormitoare
2
Nr. camere
3
Nr. bai
2
Etaj
5
An constructie
1937
Regim de inaltime
P+5

Descriere

Acest apartament absolut special este situata intr-o zona cu valoare istorica si culturala a Bucurestiului. Proprietatea beneficieaza datorita locatiei  de acces facil catre toate punctele de interes ale orasului si in special catre tot ce este de interes in zona de centru: Piata Universitatii, Centrul Vechi, restaurante, cafenele, Teatrul National, metrou.

Situat ideal, in centrul istoric al Bucurestiului, intr-o zona de mare interes turistic si plina de farmec, acest apartament reprezinta o oportunitate de investitie, intrucat se afla intr-un imobil care NU are risc seismic. 

Apartamentul este foarte bine intretinut, a fost total renovat, este dispus in 3 camere generoase, este decomandat, are o baie si un grup sanitar de serviciu, o bucatarie frumoasa, holuri si un balcon care ofera o priveliste incantatoare catre Intercontinental, oferind liniste si intimitate, chiar in inima orasului.

Imobilul dispune si de o curte interioara generoasa, in care se regaseste si locul de parcare aferent apartamentului; de asemenea, apartamentul se vinde impreuna cu boxa de 18 mp amplasata in mansarda imobilului.

Facilitati

  • AC
  • Centrala Termica
  • Geamuri Termopan
  • Faianta
  • Gresie
  • Parchet
  • Camere Depozitare
download pdf
230.000 EUR  
3,73 BITCOIN  
100,71 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40364
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

rezidential
+40724558848
adina.zorzini@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.