Hotel de vanzare cu anexe și teren lângă ISHO - Timișoara, judetul Timis

Caracteristici

ZONA
Timisoara
Suprafata construita
1990.27 mp
Suprafata Teren
4372 mp
Regim de inaltime
D+P+2E+M

Desfasurare

Descriere proprietate:

Locatia se afla in Timisoara, pe strada Aristide Demetriade si are doua fronturi stradale de 113 ml (75 ml + 38 ml), cu un total de 1.990,27 mp construiti si un teren de 4.372 mp.

Prima cladire are o suprafata construita de 907,27 mp, cu regim de inaltime D+P+2E+M, adapostind o receptie, un restaurant, o bucatarie dotata cu eletrocasnice profesionale si un hotel cu 13 camere amenajate si functionale, cu baie proprie. Are parchet din lemn masiv, centrala pe gaz, finisaje de lux, casa scarii din marmura, ferestre si usi din termopan, bucatarie, spalatorie, sauna finlandeza, dressing, doua birouri si autorizatie ISU.

Cea de-a doua constructie are 213 mp, cu dispunere D+P si adaposteste o receptie, un restaurant, sapte camere plus trei bai, cu finisaje de lux. 

Anexele de 291 mp adapostesc o vulcanizare amenajata cu un garaj, birou, service auto, terase, barbecue, cuptor de pizza si inca doua vile hoteliere neamenajate, in suprafata de 341 mp, care alcatuiesc doua apartamente pentru cazare in regim hotelier, clasificate 3★. 

Total mp construiti pe strada Aristide Demetriade: 1.418,27 mp; 

Teren strada Aristide Demetriade: 3.000 mp.

Pe cealalta strada se afla o cladire de 231 mp, D+P, care cuprinde doua apartamente de lux, pentru cazare in regim hotelier, anexe cu vulcanizare amenajata si doua vilute cu camere neamenajate, in suprafata de 341 mp. 

Total mp construiti: 572 mp; teren: 1.372 mp. De-a lungul anilor, toate spatiile au trecut prin diferite etape de modernizare. Accesul se poate face de pe ambele strazi - daca se doreste - si exista suficient teren pentru constructia unui hotel/ bloc de locuinte, in curtea din spate. 


Descriere

Situat pe raul Bega, Timișoara este cel mai mare oras al regiunii Banat. In anii 1848 - 1860 a fost capitala Voivodinei Sarbesti si a Banatului Timișan, iar astazi este capitala regiunii de dezvoltare Vest și a macroregiunii de dezvoltare Sud-Vest a Romaniei.

Potrivit Institutului Național de Statistică, Timișoara este orașul cu cea mai rapidă urbanizare din România, fenomen demografic corelat cu dezvoltarea economică accelerată a județului Timiș, in care sunt peste 1.459 de proiecte imobiliare in diverse stadii de proiectare si de executie.

Locație:

Aproape de centrul Timișoarei, la 850 m de ISHO, la 2 km de Iulius Town, cel mai mare centru comercial din Europa de Est și la 1 km de Gara de Est, respectiv ieșirea spre Aeroportul Internațional Traian Vuia;

Cu acces facil spre alte regiuni ale tarii (Crișana, Transilvania, Oltenia, Muntenia etc.), printr-o rețea de drumuri județene, naționale, europene și autostrăzi in plină dezvoltare.

Amplasate in vecinatatea Iulius Mall si aproape de centrul istoric al orasului, cladirea si terenul pot deservi in continuare servicii hoteliere, punand la dispozitia clientilor standarde inalte de calitate sau pot fi supuse reconversiei, cu functionalitate mixta (office si hotelier sau rezidential), avand in vedere dezvoltarea accelerata a zonei, prin inaugurarea partiala a Iulius Town, in anul 2019.

Constructia are cinci etaje cu incaperi renovate si design modern.

Hotelul dispune de douazeci de camere spatioase, in regim single, double, matrimonial si alte doua vile, cu apartamente.

Cuprinde restaurant, bar, terasa, sala de conferinte, sauna si parcare in curte.

Unitatile sunt dotate cu centrala termica pe gaz, apa si canalizare de la retea, curent electric trifazic, CATV, minibar etc.


download pdf
4.200.000 EUR  
72,81 BITCOIN  
1.320,24 ETHEREUM  
Vanzare
Regatta cod
RGT40282
Adauga la favorite

Contacteaza-ne

Investment
+40724558848
diana.farca@regatta.ro
Va rugam sa confirmati termenii si conditiile
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.