Palatul Mavrocordat

Proprietatea oferită atât spre închiriere cât și spre vânzare de Regatta Imobiliare se află la doar câteva minute de Piața Victoriei și Bulevardul Lascăr Catargiu. Istoricul proprietății ne prezintă o bijuterie arhitecturală care poartă semnătura arhitecților August Schmiedigen si G.M. Cantacuzino. Imobilul a fost proiectat și construit în perioada 1929-1931, cu antrepriza lui Tiberiu Eremia.

Sunteti interesat?
Despre PALATUL MAVROCORDAT

Bijuterie arhicturală istorică

La începutul secolului XX, sub atenta proiectare și coordonare a arhitecților George Matei Cantacuzino și August Ferdinand Schmiedigen a luat naștere unul dintre cele mai reprezentative repere arhitecturale bucureștene, cunoscut drept Palatul Nicolae Mavrocordat, dupa numele primului proprietar, inginerul Nicolae Mavrocordat.

Sunteți interesat?
Teren
1.440 m²
Suprafata palat (S+P+E+M):
1.800 m²
Suprafata gradina:
1.000m²
Nr. camere
25
Despre PALATUL MAVROCORDAT

Conservat si modernizat

De-a lungul timpului, arhitectura construcției a fost bine conservată iar astăzi, după o perioadă de minuțioasă restaurare și de ample lucrări de modernizare, Palatul Mavrocordat a renăscut. Numeroasele sale elemente originale ce i-au dat renumele, au fost cu atenție repuse în valoare. Construcția este una impunatoare, realizată în stilul conacelor elvețiene și impresionează atât prin dimensiuni cât și prin elementele sale arhitecturale și sobrietatea stilului arhitectonic elvețian.

Sunteti interesat?

Informatii

Propunere proiect Palatul Mavrocordat

Argumente principale:

Vila este situata in imediata proximitate a Pietei Victoriei si a Bulevardului Lascar Catargiu, pe o strada frumoasa si cocheta. Locatia permite un acces foarte facil catre toate zonele de interes ale orasului, atat catre Nord - Aeroportul International Henri Coanda cat si catre centrul orasului.

Amenajari si finisaje:

-materiale de foarte buna calitate: marmura, lemn masiv, caramida aparenta; - tamplarie termopan din lemn masiv; - scara interioara din lemn masiv; - semineu; - lift; - terasa; - incalzire in pardoseala; - sistem de securitate; - structura solida din beton; - gradina amenajata;

Optiuni de vanzare

Palatul Mavrocordat Teren: 1.440 m² Suprafata palat (S+P+E+M): ~1.400 m² Pret vanzare: 8.200.000 Euro

Formular Contact

Sunteti interesat de proprietate?


Regatta Imobiliare a fost si va fi una dintre cele mai competente si profesionale firme de Real Estate din Romania.
Nume Prenume
Microsoft
Regatta Imobiliare a fost si va fi una dintre cele mai competente si profesionale firme de Real Estate din Romania.
Nume Prenume
Microsoft
Recomandarile noastre

Proprietati Asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. . Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.